KARANTINAS LIETUVOJE arba TUALETINIO POPIERIAUS KRIZĖ

Labas! Taip jau gaunasi, kad paskutinį kartą gyvybė čia veisėsi prieš daugiau nei mėnesį. Ups. Nors turiu daugybę pasiteisinimų, bet mes šį fantastišką trečiadienio vakarą čia ne verkšlenimų klausyt susirinkom. 

K A R A N T I N A S. Jau visiems labai gerai pažįstamas žodelis įkalinęs mus namie. Gerai gerai, tik nereikia apsimest, kad iki to buvai labai socialus. Čia intergalaktinė klasika - kai negalima, tada jau reikia. Bet šitas ir mane paveikė, atrodo nu va dvi savaitės laisvo laiko, nei darbo nei paskaitų, oras pasakiškas, bet dėdė Koronavirusas parodo vidurinį pirštą ir toliau varo mažint gyventojų skaičiaus, o gamta pikdžiugiškai šypsodamasi taip pat atkiša vidurinį pirštą ir įsikibus virusui į parankę eina į pasimatymą. Long story short Z A P A D L O. Ir nieko mes čia nepadarysim. 

Galiu pasakyti tik tiek, kad studentija šį įtemptą ir sunkų laikotarpį išgyvena kiek kitaip nei likęs pasaulis...Nors Vilniaus Universitetas ir nutraukia veiklą dėl mažyčio virusėlio, beeeet nuo mokslų nepabėgsi, reikia užsiėmimus perkelt į virtualią aplinką ir vargšai nabagai dėstytojai per kelias dieneles turi nevaikiškai susidraugaut su technologijom, o to jiems į algalapį tikrai neįrašys. Kaip ir turtume džiaugtis, kad iš esmės paskaitų nėra, bet kaip racionali būtybė bandai suvokt kokia šikna laukia, kai viskas atsistos į savo vėžias... MES NIEKO NESPĖSIM! O dėstytojai, žinoma, labai norės, kad spėtume, todėl iki sesijos viskas atrodys lyg kažkas Sims'uose pagreitintų laiko tėkmę. N O T   F U N. Bet laif iz laif, tokia studentų dalia dalužė...

Jau turbūt matei milijonus Instagramo ir Facebooko post'ų ką rekomenduojama nuveikti per karantiną pradedant generaliniu tvarkymu, sportu ir panašiais dalykais, aš papasakosiu, ko NEreikia daryti. Važiuojam, taigi per karantiną N E R E I K I A:
  • siųstis TicToc'o, nes jis nepastebimai prarys nežmonišką kiekį laiko...
  • apsimesti, kad pasauly nevyksta jokia apokalipsė ir gastroliuot su kolektyvu...
  • kosėt ir čiaudėt neprisidengus...
  • iš nuobodulio su drauge pletkint apie kitą draugę...
  • ėst viską, kas papuola po ranka...
  • gulėt lovoj diena iš dienos...
  • pamiršti, kad reikia užregistruoti bakalauro temą ir vadovą...
  • skleisti negatyvą...
  • užsisakinėt maisto į namus, kai šaldytuvas pilnas produktų...
  • apleisti kambario ir gyventi savartyne...
  • leisti sau per daug blaškytis, jei dirbi ar mokais iš namų...
  • panikuoti, kad nuobodu, tiesiog įjunk galvą...
  • pirkti 10 pakuočių tualetinio popieriaus...
  • pamiršti draugų ir artimųjų, visada galima susirašyt ir susiskambint...
  • apsimesti, kad tai, kas vyksta yra nesvarbu ir nereikšminga...
  • kelti panikos ir skleisti neteisingą informaciją...
#AestheticiOsWallpaper #AestheticWallpapersiPhone #iPhonewalls  #AestheticWallpapers List of New Aesthetic Background for iPhone This Month by aubrieblogwallpaper.yesmissy.ruNenoriu moralizuoti, beeeet, būkim draugiški, supratingi ir nepameskim galvos! Kalbat apie tai, negaliu suvokti, kaip stipriai reikia susitrenkti galvą, kad išpirkti tualetinį popierių ir prisipirkti tiek maisto produktų (kalbu apie koncervus, cukrų, miltus ir t.t.), jog užtektų III Pasauliniam karui...

Per šį laikotarpį mačiau daug perlų internete, bet top 3 būtų:
  1. Donaldas Trumpas koronavirusą twitter poste pavadino C H I N E S E   V I R U S...
  2. Jei Lietuvos gyventojai nesilaikys saviizoliacijos gatvėse budės 800 pareigūnų (delfi.lt)
  3. Iš Santaros klinikų pabėgo dėl koronaviruso atvežta ištirti 13-metė (lrytas.lt)
Stebint visą šitą psichozę man kyla klausimas  AR AŠ PABAIGSIU STUDIJAS??? Nes kol kas taip neatrodo. Egzaminai birželį, J E I G U karantinas nebus pratęstas turėsim du mėnesius pasivyti dalykus, parašyti kolius, parašyti bakalauro planą iiiirrrr kur buvę kur nebuvę į duris pasibels egzaminai. Nežinau, kaip pačiai nepasigaut tos psichozės ir nepamest galvos, kai neturiu visisškai jokios kontrolės ties tuo, kas dabar vyksta ir nežinau, kas bus toliau.

Ž I N A U ! Pasaulis atsigaus, visi masveiks, susipurtys visų galvelės ir suvoksim, kad mes gal ir žaidžiam su Žeme, bet ji su mumis ne.

Komentarai

Populiariausi įrašai