KORONTINAS

Po ilgos pertraukos ir vėl sveikinuosi su Tavimi jaukiai susisukusi į pledą, tingų pirmadienio „rytą“, kuris normaliam žmogui jau yra pietūs. Toks jau tas karantinas. Kaip Tu? Tikiuosi mokslai ar darbas nevaro iš proto taip, kaip mane... Beeeet žinau, jog studentai turi super galių suspėti viską pasidaryti paskutinę akimirką, todėl tikiu savimi ir manau, kad viską suspėsiu!!! Nors visai smagu išliet kažkam savo gyvenimo vargus, nepasibedavot mes čia šiandien susirinkom. Karantinas jau stovi gerklėj, bet per jį spėjau pamatyti daug savo ir kitų žmonių pusių, kitaip tariant „karantino asmenybių“ tai pasidalinsiu savo pastebėjimais, tikiuosi kažkur atpažinsi ir save.

· Būtų gėda pradėti nuo kažko kito nei nuo super mega max NAMŲ TVARKYTOJOS. Šluostė ir grindų skuduras karantino metu yra geriausi draugai, o kol dar randi nesutvarkytą namų kampelį – gyvenimas gražus. Nuo Tavęs nepabėgo nei vienas pakampių voras, o po spintos revizijos iš tiesių nebeliko ką apsirengti. Plaudama langus galvoji apie kitus ir nesupranti kaip jie neturi ką veikti, o išplovusi grindis taip, kad matai jose savo atvaizdą, tapšnoji sau per petį ir sakai – Šaunuolytė!!

· Dar vienas labai dažnas karantino veikėjas – GAMER‘is. Čia labai daug neprirašysiu. Jam būdingi keli pagrindiniai bruožai. Neplautų indų krūva, traktoristo ausinės, kreivas stuburas, geras riebalo sluoksnis ant plaukų ir veido bei jau prasikalus barzda.

· Nepamirškim ir žmonių, kurie karantino metu, nelabai jau ir atostogavo, nes DARBAS atsakė iki namų.... Iš dalies jiems pavydžiu. Aš irgi noriu, kad lovą ir darbą skirtų max 3 žingsniai. Atsibundi, prasitrini akis, pasidarai kavos ir kaip pavyzdingas darbuotojas su chalačiuku ir pūkuotom tapkėm kimbi į darbus. Tobula.

· INSTAGRAMERĖS per karantiną turėjo nemažai paplušėti, kad sekėjams neatsibostų kas ryt matyti tą patį langą, tą patį kavos puodelį ir tą patį treningų komplektą. Bet joms kažkaip pavyko mus apgauti, ir žiūrint jų postus atrodo, kad joks karantinas neegzistuoja. Guli lovoj su riebalionke ant galvos ir čipsų pakeliu, ramiai be sąžinės graužaties scrollini instagramą, o čia stovi lauke, be kaukės su bombiniu outfitu ir reklamuoja sveikuolišką maistą. Vos nepaspringsti čipsais ir numeti telefoną, nes pasijauti kaip šūdas.

· Nepamirškim ir SPORTININKŲ, kurie priminė visiems horizontalios padėties mylėtojams, kokie mes stori ir tingūs.

· Didžiausias proveržis TIKTOK'e, kur sektantai dauginasi greičiau nei tarakonai, o atsispirti pagundai išgarsėti šleivais šokių judesiukais tiesiog neįmanoma.

· Atsirado ir tokių, kurie šturmavo ONLIINE parduotuves, tuo tarpu banko sąskaita jautėsi labai stipriai išnaudojama... Akys laksto, visko reikia, seilė varva ir vis kažką įsidedi į krepšelį... Kurjerių agentūros jau nekenčia Tavęs, nes tiek siuntų tuo pačiu adresu siųsti dar neteko...

· Atsirado ir tokių, kurie prasidėjus karantinui tiesiog DINGO. Instagramas apaugo voratinkliais, facebooke nebesidalina memes‘ais, messengery neatrašo. Šiaip kaip ir nerimauji, kad kažkas atsitiko, bet prisimeni, kad karantinas ir turbūt koks LoL‘as pasiglemžė dar vieną nekaltą sielą.

· Na ir pabaigai STUDENTAS. Ši padarų rūšis labai įvairiai sureagavo į karantiną. Vieni toliau bandė visiems demonstruoti, kokie jie protingi ir nepakartojami, po prakaitu arė prie mokslų, sapnavo ne tik magistro bet ir doktoranto diplomą. Kiti – tie paprasti nabagai nesigaudo kas vyksta, sako, kad neturi ką veikt, bet realiai ignoruoja jau į didelę krūvą besikaupiančius darbus, online paskaitose bei seminaruose dalyvauja dėl grožio, nors iki kaklo sulindę į telefonus. Gyvenimas gražus, problemų nematyt, svarbiausia nepramiegot paskaitų ir kažkaip išgyvent iki vasaros.

Save atpažinau beveik visouose tipuose... Ups...
Tikiuosi nors šiek tiek praskaidrinau nuotaiką. Šiandien iš manęs tiek, geros dienelės, susitiksim kitam įraše!!

Komentarai

Populiariausi įrašai